29 Eylül 2014 Pazartesi

HEY!igi - Imaginary Guidelines for Istanbul

Studio X Istanbul'dan ilk canlı yayınımızı gerçekleştirdik.

İstanbul dair deneysel katılımcı metodlar üzerine kart oyunu, web sitesi ve buluşmalar bütünü olan HEY!igi, katıldığımız bu etkinlikte resmen duyuruldu. Kontraakt proje paydaşları ile röportajlar yapıp, canlı yayınla anı kayıt altına almak için oradaydı.

Bu yayınlar hem benim için hem de Kontraakt için deneyler niteliğindeler ve Kontraakt'ın yaratmaya çalıştığı, alternatif medya araçlarını kullanan, çoğulcu yönetim odaklı, tartışmalar yaratmak için provokatif, kanıksanmış tasarımcı ve piyasa pozisyonlarını bozmak için sarsıcı ve bağımsız bir iletişim aracını yaratmak için zamanla içerik olarak dönüşüp, teknik açıdan da gelişecekler.


We made the first live broadcasting online, in Studio X Istanbul.
HEY! Imaginable Guidelines Istanbul founded by ŞANALarc.  HEY! IGI is an open platform via card games / web site and meetings on experimental participatory city design methods about Istanbul; has officially announced in that event and Kontraakt was there to make some interviews with the stakeholders of the project and broadcast live and document the moment.


This broadcasts are also experiments for Kontraakt that will evolve in content and improve technically in time with the vision to create an independent communication tool that is provocative to create discussions, pluralist in moderation, destructive to engaged designer and market positions by using alternative media tools.


Keep on following Kontraakt HERE and provoke us!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder